06-57301675

inspiratie@otusalferdi.nl

de kunst van het
Sociaal ondernemerschap

Samen met Stichting Mee, Huize de Waard organiseert Otus Alferdi regelmatig de gratis sessies Zet jezelf in Kleur, voor mantelzorgers van alle leeftijden.


Mantelzorgers zijn de stille helden in onze maatschappij. Zij verzorgen naast hun werk, studie en/of gezin een chronisch ziek kind, partner of ander vriend en/of familielid. Tijd voor ontspanning, tot jezelf komen is er nooit bij vanwege de continue zorg, ook tijdens vakanties. Mentale overbelasting speelt vaak een grote rol. Continu moet je als mantelzorger aan staan, op alle fronten, er is nooit rust.


Bij de creatieve sessies komen de deelnemers even tot rust, even 't koppie leeg maken en daarna met kleur weer opladen. Na 2 jaar intense samenwerking tussen Stichting Mee en Otus Alferdi zijn we blij dat met de positieve reacties van onze deelnemers. De resultaten zijn mooi en inspirerend en zeker met het persoonlijk verhaal erbij. In de nabije toekomst hopen we nog op een mooie tentoonstelling van alle verhalen en kunstzinnige resultaten.Stichting MEE

Creatieve coaching voor mantelszorgers "Zet jezelf in Kleur".

Mantelszorger die altijd klaar staan voor hun zieke partner, kind, familielid of vriend bezorgt Otus Alferdi in samenwerking met Stichting Mee een geweldige Zet jezelf in Kleur sessie.